Bmetric fysiotherapie wordt Stan.fysio

Bmetric fysiotherapie wordt Stan.fysio is een Fysiotherapeut gelegen aan Ambyerstraat-Noord 44A01 in Maastricht.

Meer informatie over Bmetric fysiotherapie wordt Stan.fysio in Maastricht

Bmetric fysiotherapie verandert per 1 april 2023 haar naam naar Stan.fysio. Deze praktijk staat bekend om haar persoonlijke aanpak, individuele aandacht en vriendelijkheid. Ze bieden een uitgebreid aanbod aan behandelingen en streven ernaar om hun patiënten een gelukkig leven te bezorgen, vrij van klachten en met een gezonde levensstijl. Naast fysiotherapie zijn ze gespecialiseerd in personal training, leefstijlcoaching, sportmassage en hardloopanalyse. Stan.fysio heeft vestigingen in Maastricht en Margraten, waar ze patiënten graag persoonlijk ontmoeten. De contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Bmetric fysiotherapie wordt Stan.fysio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bmetric fysiotherapie wordt Stan.fysio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bmetric fysiotherapie wordt Stan.fysio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bmetric fysiotherapie wordt Stan.fysio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bmetric fysiotherapie wordt Stan.fysio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bmetric fysiotherapie wordt Stan.fysio

Bezoekers bekeken ook