Bormans Fysio

Bormans Fysio is een Fysiotherapeut gelegen aan Heerderweg 144 in Maastricht.

Meer informatie over Bormans Fysio in Maastricht

Dit is de website van Bormans Fysio Maastricht, waar informatie te vinden is over fysiotherapie, de praktijk, werkwijze, opleidingen en contactgegevens. Er is geen verwijzing van een huisarts nodig om een fysiotherapeut te bezoeken en de behandeling wordt vergoed door zorgverleners. Aanmelden voor een behandeling kan telefonisch en er is ook de mogelijkheid voor behandeling aan huis. Tijdens het eerste afspraak wordt er onderzoek gedaan om te bepalen of de klacht op de juiste plek behandeld kan worden. Verschillende therapieën worden aangeboden, waaronder manuele therapie, bodyweight training en het Medical Taping Concept. Patrick Bormans is de fysiotherapeut en de contactgegevens staan vermeld op de website. Er is ook informatie te vinden over ergonomie en openingstijden.

Wil je weten wat Bormans Fysio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bormans Fysio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bormans Fysio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bormans Fysio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bormans Fysio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bormans Fysio

Bezoekers bekeken ook