Spinesport Maastricht: Rugexperts & Sport-fysiotherapie

Spinesport Maastricht: Rugexperts & Sport-fysiotherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Avenue Ceramique 221, 4e etage in Maastricht.

Meer informatie over Spinesport Maastricht: Rugexperts & Sport-fysiotherapie in Maastricht

Spinesport Fysiotherapie in Maastricht biedt verschillende behandelmethoden voor fysieke klachten, zoals schouder-, rug-, knie- en enkelklachten. Ze hebben ook gespecialiseerde sportfysiotherapeuten die kunnen helpen bij het herstellen van blessures. De fysiotherapiepraktijk beschikt over een ruime oefenzaal en maakt gebruik van het OriGENE behandelconcept voor rugklachten. Deze behandelmethode is effectief voor zowel specifieke als aspecifieke lage rugklachten. Daarnaast kunnen ze ook helpen bij etalagebenen, een aandoening veroorzaakt door vernauwde slagaders. Looptraining onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut is hierbij een effectieve behandelmethode. De fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het Chronisch ZorgNet. De tekst bevat ook informatie over de fysiotherapeuten in Maastricht, de openingstijden en contactgegevens van de praktijk.

Wil je weten wat Spinesport Maastricht: Rugexperts & Sport-fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spinesport Maastricht: Rugexperts & Sport-fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spinesport Maastricht: Rugexperts & Sport-fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spinesport Maastricht: Rugexperts & Sport-fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Spinesport Maastricht: Rugexperts & Sport-fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spinesport Maastricht: Rugexperts & Sport-fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook