Move2Perform

Move2Perform is een Fysiotherapeut gelegen aan Bloemenweg 65 in Maastricht.

Meer informatie over Move2Perform in Maastricht

Move2perform is een fysiotherapiepraktijk gespecialiseerd in de behandeling van sportblessures, sportrevalidatie en orthopedische klachten. Ze werken samen met een netwerk van zorgprofessionals en geloven in het principe van "herstellen door juist te bewegen". Ze zijn gespecialiseerd in de behandeling van complexe orthopedische blessures en bieden een behandeling op maat aan. Het team bestaat uit ervaren (sport) fysiotherapeuten met een sterke visie op het bewegend functioneren en de balans van de beweegketen. Ze behandelen zowel professionele atleten als amateurs en niet-sporters, inclusief jeugdige sporters. De praktijk is gevestigd aan de Bloemenweg 65 in Maastricht en is geopend van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. Het contactadres is info@move2perform.nl en het telefoonnummer is 0625101867.

Wil je weten wat Move2Perform verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Move2Perform of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Move2Perform? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Move2Perform het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Move2Perform reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Move2Perform

Bezoekers bekeken ook