Stichting FY'NET Maastricht en Heuvellnd

Stichting FY'NET Maastricht en Heuvellnd is een Fysiotherapeut gelegen aan Wilhelminasingel 81 in Maastricht.

Meer informatie over Stichting FY'NET Maastricht en Heuvellnd in Maastricht

Fy'net is een samenwerkingsverband van eerstelijns fysiotherapeuten uit Maastricht en Heuvelland. Binnen Fy'net zijn gespecialiseerde netwerken actief waar fysiotherapeuten specialistische zorg bieden volgens de nieuwste behandelrichtlijnen. Ze werken nauw samen met andere disciplines en bieden de patiënt de beste behandeling. Als patiënt kunt u bij Fy'net terecht voor specifieke fysiotherapeutische zorg van hoge kwaliteit. Als verwijzer kunt u snel een gespecialiseerde fysiotherapeut vinden. Voor praktijkhouders van eerstelijns fysiotherapiepraktijken in de regio Maastricht-Heuvelland is het mogelijk om deelnemer te worden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wil je weten wat Stichting FY'NET Maastricht en Heuvellnd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting FY'NET Maastricht en Heuvellnd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting FY'NET Maastricht en Heuvellnd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting FY'NET Maastricht en Heuvellnd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Stichting FY'NET Maastricht en Heuvellnd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting FY’NET Maastricht en Heuvellnd

Bezoekers bekeken ook