Fysiotherapie Malberg

Fysiotherapie Malberg is een Fysiotherapeut gelegen aan Malbergsingel 18 A in Maastricht.

Meer informatie over Fysiotherapie Malberg in Maastricht

Fysiotherapie Malberg is een jonge en dynamische praktijk voor fysiotherapie en kinderfysiotherapie. Ze zijn gevestigd aan het Malbergplein en maken deel uit van Medisch Centrum Malberg. Ze behandelen mensen van jong tot oud en bieden persoonlijke behandeltrajecten aan die voldoen aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep en zorgverzekeraars. Daarnaast hebben ze ook een kinderfysiotherapeut die gespecialiseerd is in de motoriek van kinderen en jongeren. Fysiotherapie Malberg biedt verschillende behandelingen aan, zoals (kinder)fysiotherapie, medical taping en revalidatie na gewrichtsvervangende operaties. Ze hebben contracten met alle zorgverzekeraars en alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het BIG- en kwaliteitsregister.

Wil je weten wat Fysiotherapie Malberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Malberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Malberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Malberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fysiotherapie Malberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Malberg

Bezoekers bekeken ook