Fysio Point Maastricht

Fysio Point Maastricht is een Fysiotherapeut gelegen aan Wethouder van Caldenborghlaan 43-A in Maastricht.

Meer informatie over Fysio Point Maastricht in Maastricht

Fysio Point Maastricht is een fysiotherapiepraktijk gevestigd in Maastricht Oost. Ümit Akel is de fysiotherapeut en biedt professionele zorg en persoonlijke aandacht om mensen snel te helpen herstellen. De behandeling begint altijd met een intakegesprek om de klachten te begrijpen en een juiste diagnose te stellen. Fysio Point Maastricht biedt verschillende therapieën aan, waaronder oedeemtherapie, dry needling, bindweefselmassage en sportfysiotherapie. De praktijk werkt nauw samen met huisartsen, osteopaten, huidtherapeuten en het MUMC+. Ümit Akel is geregistreerd bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie en is lid van verschillende beroepsverenigingen. Klanten zijn tevreden met de behandelingen en prijzen de vriendelijke en deskundige fysiotherapeut. De praktijk is gevestigd op de Wethouder van Caldenborghlaan 43-A in Maastricht en is geopend op verschillende dagen en tijden.

Wil je weten wat Fysio Point Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Point Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Point Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Point Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fysio Point Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Point Maastricht

Bezoekers bekeken ook