Fysiotherapie, manueel therapie Jules Lejeune, Maastricht, Wolder, Daalhof.

Fysiotherapie, manueel therapie Jules Lejeune, Maastricht, Wolder, Daalhof. is een Fysiotherapeut gelegen aan Tongerseweg 330 in Maastricht.

Meer informatie over Fysiotherapie, manueel therapie Jules Lejeune, Maastricht, Wolder, Daalhof. in Maastricht

Fysiotherapie Jules Lejeune is een praktijk gelegen in Wolder, Maastricht, die fysiotherapie en manuele therapie aanbiedt. De praktijk is partner van Fysiotherapie Mariëlle Smeets. Voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen, kan er telefonisch contact opgenomen worden. Tijdens de kerstvakantie is de praktijk geopend, behalve op maandag 26 december 2022. De praktijk is ook geopend tijdens de coronapandemie, maar bij klachten wordt er gevraagd om contact op te nemen om te bespreken of een bezoek aan de praktijk verstandig is. Er zijn aanpassingen gedaan in de praktijk om een veilig bezoek mogelijk te maken. Bij binnenkomst dienen de huisregels gevolgd te worden en dienen de handen gedesinfecteerd te worden. Het is ook belangrijk om een eigen handdoek mee te nemen. Het is mogelijk om contact op te nemen via e-mail of telefoon om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je weten wat Fysiotherapie, manueel therapie Jules Lejeune, Maastricht, Wolder, Daalhof. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie, manueel therapie Jules Lejeune, Maastricht, Wolder, Daalhof. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie, manueel therapie Jules Lejeune, Maastricht, Wolder, Daalhof.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie, manueel therapie Jules Lejeune, Maastricht, Wolder, Daalhof. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fysiotherapie, manueel therapie Jules Lejeune, Maastricht, Wolder, Daalhof. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie, manueel therapie Jules Lejeune, Maastricht, Wolder, Daalhof.

Bezoekers bekeken ook