Nino van der Haar - Orthomoleculair Therapeut & Fysiotherapeut

Nino van der Haar - Orthomoleculair Therapeut & Fysiotherapeut is een Fysiotherapeut gelegen aan Heerderdwarsstraat 26 in Maastricht.

Meer informatie over Nino van der Haar - Orthomoleculair Therapeut & Fysiotherapeut in Maastricht

In dit artikel wordt besproken welke therapieën en behandelingen Nino van der Haar aanbiedt, zoals fysiotherapie, orthomoleculaire therapie, sportrevalidatie en ademhalingstherapie. Hij benadrukt dat hij de persoon en niet de klacht centraal stelt en dat hij behandelingen op maat aanbiedt, aangepast aan de behoeften van elke persoon. Hij gelooft dat het lichaam zelf het tempo van herstel bepaalt en benadrukt het belang van samenwerking om gezondheidsdoelen te bereiken. Nino combineert zijn ervaring als fysiotherapeut met zijn opleiding als orthomoleculair therapeut om holistische therapie aan te bieden die zich richt op de kern van gezondheidsproblemen. Ten slotte wordt vermeld dat Nino van der Haar ook leefstijlcoach is en dat zijn praktijk gevestigd is in Maastricht.

Wil je weten wat Nino van der Haar - Orthomoleculair Therapeut & Fysiotherapeut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nino van der Haar - Orthomoleculair Therapeut & Fysiotherapeut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nino van der Haar - Orthomoleculair Therapeut & Fysiotherapeut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nino van der Haar - Orthomoleculair Therapeut & Fysiotherapeut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Nino van der Haar - Orthomoleculair Therapeut & Fysiotherapeut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nino van der Haar – Orthomoleculair Therapeut & Fysiotherapeut

Bezoekers bekeken ook