Fysiotherapie Heer

Fysiotherapie Heer is een Fysiotherapeut gelegen aan Einsteinstraat 8 in Maastricht.

Meer informatie over Fysiotherapie Heer in Maastricht

Fysiotherapie Heer is een praktijk in Maastricht die al meer dan dertig jaar bestaat. Ze leggen de nadruk op aandacht voor de cliënt en bieden een luisterend oor en een grondig onderzoek om vragen en klachten zo duidelijk mogelijk te beantwoorden. De praktijk biedt verschillende specialisaties aan, zoals manuele therapie, bekkenfysiotherapie, sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie en meer. Ze hebben ook nuttige links naar andere fysiotherapie-gerelateerde organisaties. Voor een afspraak kunnen mensen contact opnemen via telefoon of e-mail. De praktijk is gevestigd aan de Einsteinstraat 8 in Maastricht.

Wil je weten wat Fysiotherapie Heer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Heer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Heer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Heer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fysiotherapie Heer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Heer

Bezoekers bekeken ook