Fysiotherapie Hof

Fysiotherapie Hof is een Fysiotherapeut gelegen aan Scharnerweg 108 in Maastricht.

Meer informatie over Fysiotherapie Hof in Maastricht

Fysiotherapie Hof is een moderne en persoonlijke fysiotherapiepraktijk die zich richt op de individuele behoeften van de patiënt. Voordat de behandeling begint, vindt er altijd een intakegesprek plaats om een goed beeld te krijgen van de klachten. De praktijk biedt reguliere fysiotherapie aan om houdings- en bewegingsklachten te voorkomen of verminderen, evenals sportfysiotherapie voor de preventie en behandeling van sportblessures. Daarnaast kunnen patiënten ook terecht voor sportmassages, revalidatie na een operatie, tapen en bandageren, dry needling en shockwave therapie. De kosten worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De praktijk is gevestigd in een paramedisch centrum in Maastricht en beschikt over behandelkamers, een sportruimte en een kunstgrasveld. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de praktijk.

Wil je weten wat Fysiotherapie Hof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Hof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Hof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Hof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fysiotherapie Hof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Hof

Bezoekers bekeken ook