Sportho Borgharen

Sportho Borgharen is een Fysiotherapeut gelegen aan Koningskampstraat 1A in Maastricht.

Meer informatie over Sportho Borgharen in Maastricht

Sportho is een medische kliniek met meerdere locaties die gespecialiseerd is in sport- en orthopedische zorg. Ze bieden een breed scala aan medische en fysiotherapeutische behandelingen, zoals orthopedie, fysiotherapie, osteopathie, manuele therapie, mental coaching en voedingsadvies. De professionals bij Sportho werken met de nieuwste technieken en hebben uitgebreide ervaring. Ze streven naar een multidisciplinaire aanpak en bieden snelle afspraken en diagnostiek. Daarnaast behandelen ze verschillende gewrichtsproblemen, zoals schouder-, heup-, knie-, hand/pols- en rugklachten. Het team van Sportho bestaat uit fysiotherapeuten, manueel therapeuten, osteopaten, inspanningsfysiologen, mental coaches en diëtisten. Ze hebben ook referenties van tevreden klanten, waaronder professionele sporters. Sportho heeft meerdere locaties en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag tot 15:00 uur.

Wil je weten wat Sportho Borgharen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportho Borgharen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportho Borgharen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportho Borgharen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Sportho Borgharen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportho Borgharen

Bezoekers bekeken ook