Paramedisch Centrum Maastricht- Marion Peters + Rudi Ahn

Paramedisch Centrum Maastricht- Marion Peters + Rudi Ahn is een Fysiotherapeut gelegen aan Kochstraat 3 in Maastricht.

Meer informatie over Paramedisch Centrum Maastricht- Marion Peters + Rudi Ahn in Maastricht

Het Paramedisch Centrum Maastricht is een kleinschalige praktijk met 2 fysiotherapeuten die streven naar kwaliteit. Ze hebben 35 jaar ervaring in het behandelen van diverse klachten en aandoeningen en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de fysiotherapie. De therapeuten zijn geregistreerd in het BIG register en het Centraal Kwaliteits Register (CKR). De praktijk combineert professionaliteit en kwaliteit met persoonlijke aandacht en biedt één op één behandelingen. Het Paramedisch Centrum Maastricht werkt samen met andere organisaties en is gelegen aan de Kochstraat 3 in Maastricht.

Wil je weten wat Paramedisch Centrum Maastricht- Marion Peters + Rudi Ahn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paramedisch Centrum Maastricht- Marion Peters + Rudi Ahn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paramedisch Centrum Maastricht- Marion Peters + Rudi Ahn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paramedisch Centrum Maastricht- Marion Peters + Rudi Ahn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Paramedisch Centrum Maastricht- Marion Peters + Rudi Ahn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paramedisch Centrum Maastricht- Marion Peters + Rudi Ahn

Bezoekers bekeken ook