ICL Fysio

ICL Fysio is een Fysiotherapeut gelegen aan Tamboerijnstraat 40 in Maastricht.

Meer informatie over ICL Fysio in Maastricht

Dit is een samenvatting van een tekst over een gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Maastricht West, Maastricht Oost en Parkstad. Het team bestaat uit ervaren therapeuten die diverse specialisaties aanbieden op verschillende locaties. Verwijzing van een huisarts of specialist is niet nodig, tenzij je een chronische aandoening hebt. ICL Fysio heeft contracten met alle zorgverzekeraars en biedt vergoedingen aan voor behandelingen. Kinderen onder de 18 jaar hebben recht op vergoeding vanuit de basisverzekering voor de eerste 18 behandelingen per klacht. Bij een chronische aandoening worden de behandelingen mogelijk vergoed vanaf de 21e behandeling, maar de eerste 20 behandelingen moeten worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering of door de patiënt zelf worden betaald. Tarieven voor niet-verzekerde patiënten worden maandelijks gefactureerd. Afspraken dienen 24 uur van tevoren te worden geannuleerd, anders worden ze volledig in rekening gebracht. ICL Fysio biedt ook begeleide sportactiviteiten aan en heeft verschillende locaties in Maastricht en Parkstad. Contactinformatie en algemene informatie zijn ook beschikbaar.

Wil je weten wat ICL Fysio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ICL Fysio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ICL Fysio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ICL Fysio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar ICL Fysio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ICL Fysio

Bezoekers bekeken ook