Acupunctuur Ellen Olie

Acupunctuur Ellen Olie is een Fysiotherapeut gelegen aan Lage Barakken 71-A in Maastricht.

Meer informatie over Acupunctuur Ellen Olie in Maastricht

Dit artikel introduceert het concept van harmonie met de natuur en citeert Lao Tse: "De mens die in harmonie leeft met de natuur, is helder als water." Vervolgens worden verschillende disciplines besproken, waaronder Tai Chi/Qi Gong, acupunctuur en fysiotherapie. Het belang van een gezonde balans in het leven wordt benadrukt en het idee dat de natuur genezende kracht heeft. De auteurs, Riny Gilissen en Ellen Olie, worden geïntroduceerd. Ellen heeft verschillende opleidingen gevolgd in fysiotherapie, traditionele Chinese geneeskunde, acupunctuur en kruidengeneeskunde. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring en is gepassioneerd over alternatieve geneeswijzen. Ze staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en persoonlijke uitleg te geven.

Wil je weten wat Acupunctuur Ellen Olie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Acupunctuur Ellen Olie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Acupunctuur Ellen Olie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Acupunctuur Ellen Olie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Acupunctuur Ellen Olie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Acupunctuur Ellen Olie

Bezoekers bekeken ook