FysioHolland Maastricht

FysioHolland Maastricht is een Fysiotherapeut gelegen aan Dousbergweg 4 in Maastricht.

Meer informatie over FysioHolland Maastricht in Maastricht

FysioHolland Maastricht is een fysiotherapiepraktijk gevestigd in Club Pellikaan. Ze hebben specialistische fysiotherapeuten in huis en hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. De fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek om jouw klachten te onderzoeken en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Ze geven ook huiswerkoefeningen en tips om jouw bewegingspatroon te verbeteren. Daarnaast bieden ze verschillende beweegprogramma's aan, zoals het beweegprogramma voor kinderen met overgewicht en sportfysiotherapie. Ze hebben ook een app waarmee je afspraken kunt maken en herinneringen kunt ontvangen voor oefeningen. Al met al biedt FysioHolland Maastricht goede zorg en denken ze ook mee over zaken zoals zorgverzekeringen.

Wil je weten wat FysioHolland Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioHolland Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioHolland Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioHolland Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar FysioHolland Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioHolland Maastricht

Bezoekers bekeken ook