Hamelers-Heijboer Fysiotherapie

Hamelers-Heijboer Fysiotherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Bieslanderweg 60A-03 in Maastricht.

Meer informatie over Hamelers-Heijboer Fysiotherapie in Maastricht

Op de website van Hamelers-Heijboer, Fysiotherapeut Maastricht, kunt u terecht voor verschillende behandelingen. De praktijk bestaat uit 4 fysiotherapeuten en een sportinstructrice. Er is een nieuwe collega, Chris Pecasse, die naast algemeen fysiotherapeut ook oedeemtherapeut is en valpreventie cursussen geeft. Naast reguliere fysiotherapie biedt de praktijk ook acupunctuurbehandelingen aan voor ontstekingsklachten en klachten aan schouder en elleboog. Daarnaast is er ook revalidatieprogramma beschikbaar voor patiënten die herstellen van corona. De praktijk is goed bereikbaar met openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid. Tot slot heeft de praktijk met alle verzekeraars een contract, behalve met de Friesland zorgverzekeraar.

Wil je weten wat Hamelers-Heijboer Fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hamelers-Heijboer Fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hamelers-Heijboer Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hamelers-Heijboer Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Hamelers-Heijboer Fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hamelers-Heijboer Fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook