Fysio Vitaal Maastricht

Fysio Vitaal Maastricht is een Fysiotherapeut gelegen aan Hertogsingel 9B in Maastricht.

Meer informatie over Fysio Vitaal Maastricht in Maastricht

Fysio Vitaal Maastricht is een fysiotherapiepraktijk gelegen aan de Hertogsingel in Maastricht. De praktijk is in januari 2016 overgenomen en verhuisd naar een nieuwe locatie aan de overkant van de straat. De praktijk heeft een nieuwe identiteit gekregen onder de naam Fysio Vitaal Maastricht. Ze bieden behandelingen voor lichamelijke klachten en blessures, zoals massagetherapie, bewegingstherapie en mobilisatie. Ze zijn gespecialiseerd in oedeemtherapie, behandeling van littekenweefsel en huidproblemen met behulp van endermologie. Daarnaast bieden ze ook een energetische benadering van complexe chronische klachten met behulp van Regenesis. De praktijk heeft verschillende therapeuten, waaronder Martine Bakker, Loek Willems en Kim Jacobs, die gespecialiseerd zijn in verschillende behandelmethoden. Ze streven ernaar om hun cliënten zo snel mogelijk van hun klachten af te helpen en hen te begeleiden naar een vitaal leven.

Wil je weten wat Fysio Vitaal Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Vitaal Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Vitaal Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Vitaal Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fysio Vitaal Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Vitaal Maastricht

Bezoekers bekeken ook