Therapeutisch Centrum Annadal - Fysiotherapie & Anica Rondags - Neurotherapie

Therapeutisch Centrum Annadal - Fysiotherapie & Anica Rondags - Neurotherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Sint Annadal 20 in Maastricht.

Meer informatie over Therapeutisch Centrum Annadal - Fysiotherapie & Anica Rondags - Neurotherapie in Maastricht

Het Therapeutisch Centrum Annadal in Maastricht gaat weer open op maandag 4 mei. Naast acute zorg pakken ze ook de uitgestelde zorg weer op. Ze bieden diverse vormen van therapie, zoals reguliere en sportfysiotherapie, ademtherapie, relaxatietherapie en psychosomatische fysiotherapie. Daarnaast bieden ze ook ostheopathie, Mensendieck, neurotherapie, psychosociale therapie en een oefengroep voor COPD. De fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd en voldoen aan de laatste bij- en nascholingseisen. Het adres is Sint Annadal 20 in Maastricht en de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur, op donderdag tot 20:00 uur en op zaterdag tot 12:00 uur.

Wil je weten wat Therapeutisch Centrum Annadal - Fysiotherapie & Anica Rondags - Neurotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Therapeutisch Centrum Annadal - Fysiotherapie & Anica Rondags - Neurotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Therapeutisch Centrum Annadal - Fysiotherapie & Anica Rondags - Neurotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Therapeutisch Centrum Annadal - Fysiotherapie & Anica Rondags - Neurotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Therapeutisch Centrum Annadal - Fysiotherapie & Anica Rondags - Neurotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Therapeutisch Centrum Annadal – Fysiotherapie & Anica Rondags – Neurotherapie

Bezoekers bekeken ook