GJ Installaties

GJ Installaties is een Installatiebedrijf gelegen aan Oombosch 2 in Maastricht.

Meer informatie over GJ Installaties in Maastricht

GJ Installaties is een bedrijf dat gespecialiseerd is in installaties op het gebied van sanitair, water, gas, verwarming en riool. Ze bieden ook totaalrenovaties voor badkamers en toiletten aan. Het bedrijf regelt alles van A tot Z en werkt volgens bewezen servicegerichte richtlijnen, met voldoende ervaring en vakdiploma's. Ze zijn verzekerd voor bedrijfsaansprakelijkheid en werken volgens heldere voorwaarden. Daarnaast bieden ze minimaal 1 jaar garantie op het uitgevoerde werk. Op de Facebook-feed van GJ Installaties worden verschillende particuliere badkamer- en toiletrenovaties getoond, die volledig door het bedrijf zijn verzorgd. Het sloopwerk, installatiewerk en sanitair worden door GJ Installaties verzorgd, terwijl het tegelwerk wordt uitgevoerd door Liebens bouw.

Wil je weten wat GJ Installaties verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GJ Installaties of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GJ Installaties? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GJ Installaties het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar GJ Installaties reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GJ Installaties

Bezoekers bekeken ook