Installatiebedrijf Harald Prop BV

Installatiebedrijf Harald Prop BV is een Installatiebedrijf gelegen aan Lage Kanaaldijk 115 in Maastricht.

Meer informatie over Installatiebedrijf Harald Prop BV in Maastricht

HP Installatietechniek is op zoek naar een nieuwe service monteur voor zowel Nederland als België. Ze zijn op zoek naar iemand met ervaring in het oplossen van storingen aan verschillende installaties, zoals CV, koeling, airco, elektrotechnische, ventilatie, water en rioolinstallaties. Het bedrijf biedt een fijne werkomgeving, een goed salaris, een bedrijfsauto, telefoon, 25 verlofdagen, 13 ATV dagen en regelmatige bedrijfsuitjes. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via telefoon of email. HP Installatietechniek biedt 24-uurs service voor storingen en lekkages.

Wil je weten wat Installatiebedrijf Harald Prop BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Installatiebedrijf Harald Prop BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Installatiebedrijf Harald Prop BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Installatiebedrijf Harald Prop BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Installatiebedrijf Harald Prop BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Installatiebedrijf Harald Prop BV

Bezoekers bekeken ook