Grand Café

Grand Café is een Café gelegen aan Mosae Forum 163 in Maastricht.

Meer informatie over Grand Café in Maastricht

Centre Ville is een Grand Café gelegen aan de rand van het centrum van Maastricht. Ze bieden heerlijke ontbijt, lunch en diner opties aan, zowel binnen als op het terras. Daarnaast hebben ze speciale bieren die perfect passen bij elk moment van de dag. Centre Ville is de perfecte plek voor een gezellige avond uit en biedt uitstekende gerechten en bijpassende wijnen aan. Ze hebben ook maandelijkse specials op het menu, evenals op het gebied van koffie, bier en cocktails. Klanten hebben positieve ervaringen en prijzen het restaurant om zijn rustige sfeer, goede eten en vriendelijk personeel. Centre Ville is gevestigd in Mosae Forum 163 in Maastricht en biedt ook een menukaart, drankenkaart, wijnkaart, fotoalbum en openingstijden.

Wil je weten wat Grand Café verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Grand Café reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café

Bezoekers bekeken ook