Restaurant Bokes

Restaurant Bokes is een Café gelegen aan Platielstraat 7 in Maastricht.

Meer informatie over Restaurant Bokes in Maastricht

Cafe Restaurant Bokes in Maastricht is een gastvrije plek waar gasten kunnen genieten van kwalitatief eten in een ongedwongen sfeer. Het restaurant bevindt zich in het hart van de stad, vlakbij het beroemde Vrijthof. De enthousiaste medewerkers zorgen voor een uitstekende culinaire ervaring en een ultiem verwengevoel. Bokes biedt niet alleen goed eten, maar ook een verrassende en veranderende omgeving. Op dit moment hangen er foto's van Nancy Lee aan de muur. In het gastenboek zijn lovende reacties te vinden van tevreden gasten die het eten en de gastvrijheid prijzen.

Wil je weten wat Restaurant Bokes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Bokes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Bokes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Bokes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Restaurant Bokes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Bokes

Bezoekers bekeken ook