Henders & Hazel Maastricht

Henders & Hazel Maastricht is een Meubelwinkel gelegen aan Galjoenweg 35E in Maastricht.

Meer informatie over Henders & Hazel Maastricht in Maastricht

Henders en Hazel is een meubelmerk dat stijlvolle, functionele en betaalbare meubels aanbiedt die ook nog eens duurzaam zijn. De meubelen van Henders en Hazel hebben een tijdloos design en passen in elk interieur. Ze worden ambachtelijk met de hand gemaakt, waardoor elk stuk uniek is. De inspiratie voor de meubels komt van over de hele wereld, waardoor er invloeden van verschillende culturen en landen te zien zijn. De meubels kunnen grotendeels naar eigen wens worden ontworpen, met keuze uit verschillende mogelijkheden, materialen en kleuren. Groter in Wonen in Maastricht is al tien jaar dealer van Henders en Hazel en biedt een uitgebreide collectie aan. Henders en Hazel streeft ernaar om een huiselijke en gezellige sfeer te creëren met hun meubels. De meubels zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk en worden tegen betaalbare prijzen aangeboden. Klanten kunnen de meubels zowel in de fysieke winkel als online kopen.

Wil je weten wat Henders & Hazel Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Henders & Hazel Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Henders & Hazel Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Henders & Hazel Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Henders & Hazel Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Henders & Hazel Maastricht

Bezoekers bekeken ook