Huisartsenpraktijk Caberg

Huisartsenpraktijk Caberg is een Arts gelegen aan Clavecymbelstraat 39 in Maastricht.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Caberg in Maastricht

Medisch Centrum Caberg is een moderne huisartsenpraktijk in de wijk Caberg te Maastricht. De praktijk werkt samen met andere zorgverleners in de wijk, zoals apothekers, fysiotherapeuten en specialisten van het MUMC. Medisch Centrum Caberg biedt vernieuwende en klantvriendelijke zorg en is sinds 2017 gecertificeerd. Praktische informatie en uitleg over spreekuren kunnen worden verkregen via de WebApp. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de praktijk en de wachttijden zijn kort. Voor dringende zaken kan er altijd contact worden opgenomen via het telefoonnummer. Voor medische informatie wordt verwezen naar de website Thuisarts.nl en voor informatie over medicijnen naar Apotheek.nl. De praktijk heeft een nieuwe website en maakt gebruik van e-health. De contactgegevens van Medisch Centrum Caberg zijn beschikbaar en er is nieuws te vinden op ThuisArts.nl.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Caberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Caberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Caberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Caberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Caberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Caberg

Bezoekers bekeken ook