Huisartsenpraktijk drs. Haesen

Huisartsenpraktijk drs. Haesen is een Arts gelegen aan Becanusstraat 15 in Maastricht.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk drs. Haesen in Maastricht

Dit artikel bevat belangrijke informatie over een huisartsenpraktijk. Het artikel begint met contactgegevens voor spoedgevallen, waarbij verschillende telefoonnummers worden gegeven, afhankelijk van het tijdstip van de dag. Vervolgens wordt vermeld dat de praktijk alleen een dieetbevestiging invult als dit voorgeschreven is door een arts of diëtist en als de belastingdienst erom vraagt. Daarna wordt aangekondigd dat vanaf 1 februari 2023 patiënten gebruik kunnen maken van de patiëntenomgeving van UwZorgOnline, waarvoor een account moet worden geactiveerd en gekoppeld aan de praktijk. Er wordt opgemerkt dat het niet mogelijk is om meerdere personen te koppelen aan één e-mailadres. Vervolgens wordt gewaarschuwd voor mogelijk langere wachttijden aan de telefoon vanwege taken en vragen als gevolg van vergrijzing en een stijgende zorgvraag. Er worden tips gegeven over wat patiënten zelf kunnen doen, zoals het raadplegen van websites voor vragen en het gebruik maken van de patiëntenomgeving van UwZorgOnline. Het artikel eindigt met het vermelden van het adres en de openingstijden van de praktijk, evenals de mogelijkheid om de app van de praktijk te downloaden.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk drs. Haesen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk drs. Haesen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk drs. Haesen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk drs. Haesen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartsenpraktijk drs. Haesen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk drs. Haesen

Bezoekers bekeken ook