Il Bacaro

Il Bacaro is een Restaurant gelegen aan Vrijthof 16E in Maastricht.

Meer informatie over Il Bacaro in Maastricht

Il Bacaro is een Italiaanse bar en keuken gelegen aan het Vrijthof in Maastricht. Ze serveren cicchetti, traditionele kleine hapjes die al eeuwenlang in een Bacaro in Venetië worden gepresenteerd. Je kunt bij Il Bacaro genieten van het beste dat Italië te bieden heeft, zowel qua eten als drinken. Ze staan voor kwaliteit, service en beleving in een ongedwongen sfeer. De data voor de André Rieu Vrijthof concerten in 2024 zijn nog niet bekend. Het restaurant is geopend van zondag t/m donderdag van 12.00 - 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 12.00 - 02.00 uur. De keuken is dagelijks geopend van 12.00 - 22.00 uur. Reserveren kan via de reserveringsapp op hun website.

Wil je weten wat Il Bacaro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Il Bacaro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Il Bacaro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Il Bacaro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Il Bacaro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Il Bacaro

Bezoekers bekeken ook