Familia Tapas Restaurant/Brasserie

Familia Tapas Restaurant/Brasserie is een Restaurant gelegen aan Heggenstraat 3 in Maastricht.

Meer informatie over Familia Tapas Restaurant/Brasserie in Maastricht

Familia Tapas is een restaurant gelegen in de historische binnenstad van Maastricht. Het restaurant is geopend in september 2011 en trekt dagelijks veel gasten vanwege de goede kwaliteit van het eten en de gezellige sfeer. Het is gelegen op loopafstand van het Centraal Station, Vrijthof en het Onze lieve Vrouwenplein. Familia Tapas accepteert dinerbonnen en restaurantcadeaukaarten, maar geen VVV bonnen. De openingstijden variëren per dag, maar het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag en opent om 12.30 uur op de andere dagen. Reserveren wordt aanbevolen. Het contactgegevens van het restaurant zijn Heggenstraat 3, 6211 GW Maastricht, telefoonnummer (+31)43 – 3521717, e-mailadres familiamaastricht@gmail.com.

Wil je weten wat Familia Tapas Restaurant/Brasserie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Familia Tapas Restaurant/Brasserie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Familia Tapas Restaurant/Brasserie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Familia Tapas Restaurant/Brasserie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Familia Tapas Restaurant/Brasserie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Familia Tapas Restaurant/Brasserie

Bezoekers bekeken ook