Tokyoto

Tokyoto is een Restaurant gelegen aan Kesselskade 62 in Maastricht.

Meer informatie over Tokyoto in Maastricht

Tokyoto Maastricht is een sushi en grill restaurant gelegen aan de Maasboulevard in Maastricht. In een Japanse ambiance kunt u genieten van een ruim aanbod aan verse sushi en grill gerechten. Het restaurant werkt volgens het 'All you can eat' concept, waarbij u voor een vast bedrag 2,5 uur lang kunt genieten van de Japanse gerechten. U kunt online een tafel reserveren, maar er wordt geen garantie gegeven voor een vaste tafel of terrasplaats. Daarnaast biedt Tokyoto ook de mogelijkheid om thuis te genieten van hun gerechten door middel van thuisbezorging. Het restaurant is telefonisch bereikbaar en heeft ook vacatures. Openingstijden en contactinformatie zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Tokyoto verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tokyoto of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tokyoto? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tokyoto het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Tokyoto reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tokyoto

Bezoekers bekeken ook