Normandy

Normandy is een Restaurant gelegen aan Spoorweglaan 4 in Maastricht.

Meer informatie over Normandy in Maastricht

Normandy RestoClub is een restaurant en bar gelegen tegenover het treinstation van Maastricht. Het restaurant serveert voornamelijk Franse gerechten, maar af en toe zullen er ook Aziatische gerechten worden geserveerd. Het personeel van Normandy RestoClub werkt in een relevante gastvrijheidsomgeving en er wordt verwacht dat zij over de juiste vaardigheden en nieuwsgierigheid beschikken. Het restaurant organiseert regelmatig feesten en culinaire evenementen die de moeite waard zijn om bij te wonen. De openingstijden van het restaurant zijn van 17:30 tot 22:00. Voor vragen en reserveringen kunnen gasten contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Normandy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Normandy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Normandy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Normandy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Normandy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Normandy

Bezoekers bekeken ook