Les 3 Seaux

Les 3 Seaux is een Restaurant gelegen aan Bassinkade 11 in Maastricht.

Meer informatie over Les 3 Seaux in Maastricht

In dit artikel wordt informatie gegeven over het restaurant Les 3 Seaux in Maastricht. Ze hebben een vernieuwde menukaart met nieuwe gerechten en bieden ook een Fruits de Mer kaart aan. Het mosselseizoen is begonnen en ze serveren mosselen op verschillende manieren. Het restaurant staat bekend om hun specialiteiten uit de zee, zoals Fruits de Mer Royal, verse oesters, kreeft en King Crab. Het restaurant biedt casual dining in een ontspannen sfeer en gasten kunnen de hele dag genieten van visgerechten en wijn. Het restaurant is gevestigd in de oude Historische binnenhaven 't Bassin in Maastricht.

Wil je weten wat Les 3 Seaux verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Les 3 Seaux of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Les 3 Seaux? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Les 3 Seaux het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Les 3 Seaux reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Les 3 Seaux

Bezoekers bekeken ook