Restaurant Manjefiek

Restaurant Manjefiek is een Restaurant gelegen aan Rijksweg 80 in Maastricht.

Meer informatie over Restaurant Manjefiek in Maastricht

Manjefiek is een veelzijdige locatie in het prachtige Limburgse heuvellandschap waar u kunt genieten van luxe diners, comfortabele vergaderingen en feesten en partijen. Het restaurant, onder leiding van meesterkok Wiel Rekko, is prachtig ingericht en biedt een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap en historische molen. Daarnaast heeft Manjefiek ook een professionele kookstudio waar erkende vakopleidingen, hobbykoks en bakworkshops worden gegeven. Voor grotere evenementen zijn er 2 salons beschikbaar waar respectievelijk 40 en 150 personen kunnen dineren, en er is voldoende parkeergelegenheid. Op het teak houten terras en de aangrenzende beeldentuin kunt u genieten van warme zomeravonden. Manjefiek is gelegen vlak langs de A2 en is daardoor zowel rustig als centraal gelegen.

Wil je weten wat Restaurant Manjefiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Manjefiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Manjefiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Manjefiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Restaurant Manjefiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Manjefiek

Bezoekers bekeken ook