Buitengoed Slavante

Buitengoed Slavante is een Restaurant gelegen aan Slavante 1 in Maastricht.

Meer informatie over Buitengoed Slavante in Maastricht

Buitengoed Slavante is een gastvrij Grand-Café gelegen op de Sint Pietersberg in Maastricht. Het café is gebouwd in 1846 en heeft een nostalgische uitstraling. Gasten kunnen hier terecht voor ontbijt, lunch, diner of een kopje koffie met Limburgse vlaai. Het café is dagelijks geopend van 10:00u tot 18:00u en de keuken sluit altijd een half uur voor sluitingstijd. In het weekend worden er geen reserveringen aangenomen, maar gasten zijn welkom op de bonnefooi. Buitengoed Slavante beschikt over terrassen waar men kan genieten van de prachtige natuur op de Sint Pietersberg. Daarnaast is het café het vertrekpunt voor rondleidingen in de mergelgrotten en biedt het mogelijkheden voor wandelingen. Op zomerse dagen zijn er optredens van lokale harmonie- en fanfaregezelschappen en er is een kleine speeltuin voor kinderen. Reserveringen kunnen worden gemaakt via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Buitengoed Slavante verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buitengoed Slavante of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buitengoed Slavante? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buitengoed Slavante het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Buitengoed Slavante reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buitengoed Slavante

Bezoekers bekeken ook