Corner Bakery Maastricht

Corner Bakery Maastricht is een Restaurant gelegen aan Vrijthof 12 in Maastricht.

Meer informatie over Corner Bakery Maastricht in Maastricht

Corner Bakery is een unieke lunchroom die begon op de Johannes Vermeerstraat en nu meerdere locaties heeft. De tweede locatie bevindt zich op het Koningin Wilhelminaplein in Slotervaart en heeft een vergelijkbaar interieur en aanbod aan snacks en drankjes. De derde locatie bevindt zich op het wereldberoemde Vrijthof in Maastricht, waar je gemakkelijk kunt parkeren en met het openbaar vervoer kunt komen. Als je op zoek bent naar een heerlijke plek om uit eten te gaan, kun je een tafel boeken bij Corner Bakery.

Wil je weten wat Corner Bakery Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Corner Bakery Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Corner Bakery Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Corner Bakery Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Corner Bakery Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Corner Bakery Maastricht

Bezoekers bekeken ook