Clichée Streetfood and Bar Maastricht

Clichée Streetfood and Bar Maastricht is een Restaurant gelegen aan Koestraat 2-6 in Maastricht.

Meer informatie over Clichée Streetfood and Bar Maastricht in Maastricht

Clichee is een restaurant in Maastricht dat de hele dag door brunch, streetfood en cocktails serveert. Het ontbijt en de brunch gerechten zijn divers, van scrambled eggs met bacon tot gepocheerde eieren en wentelteefjes. In de avonduren kun je genieten van streetfood gerechten uit verschillende delen van de wereld. Het restaurant moedigt gasten aan om nieuwe dingen te proberen. Cocktails zijn op elk moment verkrijgbaar en er is een mix van klassieke cocktails met een twist en speciaal gemaakte cocktails. De menukaart wisselt regelmatig zodat er altijd nieuwe gerechten zijn om te proberen. Meer dan 35% van de gerechten is vegetarisch en/of veganistisch. Op zondag is er een speciale Sunday Brunch met verschillende eiergerechten, broodjes en drankjes zoals Mimosa, Bloody Mary en smoothies. Het citaat "One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well" van Virginia Woolf benadrukt het belang van goed eten. Het restaurant is gevestigd aan de Koestraat 2-6 in Maastricht.

Wil je weten wat Clichée Streetfood and Bar Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Clichée Streetfood and Bar Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Clichée Streetfood and Bar Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clichée Streetfood and Bar Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Clichée Streetfood and Bar Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Clichée Streetfood and Bar Maastricht

Bezoekers bekeken ook