Bistro Le Virage

Bistro Le Virage is een Restaurant gelegen aan Cortenstraat 2B in Maastricht.

Meer informatie over Bistro Le Virage in Maastricht

Le Virage is een Franse bistro in het middeleeuwse Jekerkwartier in Maastricht. De bistro is dagelijks geopend vanaf 17.00 uur en in het weekend vanaf 11.00 uur, behalve op dinsdag. Het restaurant serveert Franse gerechten die geïnspireerd zijn op het seizoen en bereid zijn door ervaren chefs. Daarnaast heeft Le Virage een uitgebreid wijnassortiment en Gulpener bier van de tap. Boven het restaurant bevindt zich een intiem tweesterrenhotel waar gasten comfortabel kunnen overnachten. Het team van Le Virage hoopt de gasten snel te mogen ontvangen in hun bistro.

Wil je weten wat Bistro Le Virage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro Le Virage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Zin om een lekker hapje te eten? Le virage Maastricht schotelt de lekkerste lunches voor. Weten wat deze Franse bistro in Maastricht allemaal op de menukaart heeft staan? Bekijk de website via onze pagina of ga gezellig langs bij bistro le virage Maastricht.

Hoe kom je bij Bistro Le Virage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro Le Virage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bistro Le Virage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro Le Virage

Bezoekers bekeken ook