Fine Food Milan B.V.

Fine Food Milan B.V. is een Restaurant gelegen aan Watermolen 48 in Maastricht.

Meer informatie over Fine Food Milan B.V. in Maastricht

Fine Food Milan - Zenzero is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige gastronomische producten aan de horeca. Ze leveren al decennialang eersteklas delicatessen, dankzij hun contacten met producenten over de hele wereld. Het bedrijf werkt rechtstreeks met producenten en streeft ernaar om de kwaliteitsnorm voortdurend te verbeteren. Fine Food Milan begon in 1993 met de verkoop van verse truffels en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke speler in de gastronomie. Met de komst van Sterrenchef Sascha Cremers is het bedrijf in staat om maatwerk te leveren aan kwaliteitsbewuste koks.

Wil je weten wat Fine Food Milan B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fine Food Milan B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fine Food Milan B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fine Food Milan B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fine Food Milan B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fine Food Milan B.V.

Bezoekers bekeken ook