Wall-Stock

Wall-Stock is een Restaurant gelegen aan Kesselskade 61 in Maastricht.

Meer informatie over Wall-Stock in Maastricht

Wall-Stock 61 is een unieke plek in Maastricht waar een combinatie van klassieke en moderne wereldkeukens met een vleugje lokale smaak wordt aangeboden. Het restaurant trekt zowel lokale als internationale bezoekers aan en biedt een gezellige sfeer zowel binnen als op het buitenterras langs de Maas. Er is een 'kinderhoek' met activiteiten om kinderen bezig te houden. Daarnaast heeft Wall-Stock 61 een uitgebreide selectie aan speciaalbieren, waaronder Guinness. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 22.00 uur en biedt ook de mogelijkheid om groepsreserveringen te maken.

Wil je weten wat Wall-Stock verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wall-Stock of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wall-Stock? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wall-Stock het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Wall-Stock reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wall-Stock

Bezoekers bekeken ook