Brasserie Amadeus

Brasserie Amadeus is een Restaurant gelegen aan Dominicanerkerkstraat 1-A in Maastricht.

Meer informatie over Brasserie Amadeus in Maastricht

Brasserie Amadeus Maastricht is een gezellige brasserie gelegen aan het Dominikanerkerkplein in Maastricht. Het pand waarin Amadeus gevestigd is dateert uit 1644 en heeft een prachtig buitenterras waar je kunt genieten van de zon. Bij minder mooi weer is er ook een overdekt terras of kun je binnen plaatsnemen. De keuken is de hele dag geopend en de menukaart is uitgebreid. Gasten zijn zeer tevreden en prijzen de heerlijke wafels, vriendelijk personeel en goede prijs-kwaliteitverhouding. Het adres van Brasserie Amadeus is Dominicanerkerkstraat 1-A, 6211 CZ Maastricht.

Wil je weten wat Brasserie Amadeus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Amadeus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Amadeus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Amadeus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Brasserie Amadeus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Amadeus

Bezoekers bekeken ook