Sam&n

Sam&n is een Restaurant gelegen aan Hoenderstraat 11 in Maastricht.

Meer informatie over Sam&n in Maastricht

SAM&N is een restaurant en cocktailbar gelegen in het centrum van Maastricht. Het concept van SAM&N draait om het samenbrengen van mensen en smaken. Het interieur en de gerechten zijn puur en ongecompliceerd, met inventieve gerechten en cocktails samengesteld uit de juiste ingrediënten. De gerechten en cocktails zijn seizoensgebonden en dagvers, met inspiratie van over de hele wereld. Je kunt bij SAM&N terecht voor high-end cocktails, smaakvolle gerechten of een ervaring met het SAM&N menu. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zaterdag van 18:00 uur tot 00:30 uur, en in juli en augustus openen ze al om 16:00 uur. Op dinsdag, woensdag en zondag is het restaurant gesloten.

Wil je weten wat Sam&n verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sam&n of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sam&n? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sam&n het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Sam&n reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sam&n

Bezoekers bekeken ook