Restaurant Momus

Restaurant Momus is een Restaurant gelegen aan Vrijthof 8 in Maastricht.

Meer informatie over Restaurant Momus in Maastricht

Restaurant Momus is gelegen aan het Vrijthof in Maastricht en heeft een rijke historie. Het restaurant biedt een mix van traditionele en innovatieve gerechten van hoge kwaliteit. Gastvrijheid staat bij Momus centraal en het toegewijde team zorgt ervoor dat elke gast zich welkom voelt. Naast eten is Momus ook een podium voor kunstenaars en gasten kunnen genieten van unieke culturele ervaringen. Momus biedt speciale arrangementen aan tijdens de zomerconcerten van André Rieu. Het restaurant is de ideale plek om te genieten van alles wat Maastricht te bieden heeft.

Wil je weten wat Restaurant Momus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Momus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Momus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Momus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Restaurant Momus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Momus

Bezoekers bekeken ook