Bar-Restaurant Villeneuve

Bar-Restaurant Villeneuve is een Restaurant gelegen aan Observantenweg 2 in Maastricht.

Meer informatie over Bar-Restaurant Villeneuve in Maastricht

Bar-Restaurant Villeneuve is een sfeervol restaurant gelegen in St. Pieter, Maastricht. Het concept van Villeneuve draait om lekker eten, een goede sfeer, bijzondere wijnen en persoonlijke aandacht. Het restaurant is opgericht door Marcel, oprichter van Hotel Pastis, en Ron, een ervaren chef-kok. De inrichting van het restaurant combineert bric-a-brac spullen met moderne elementen, wat zorgt voor een ongedwongen huiskamersfeer. Naast de à la carte gerechten met mediterrane invloeden, is er ook dagelijks spontaan lekkers beschikbaar voor jong en oud. Villeneuve is dagelijks geopend vanaf 17:00 uur en op zondag ook voor lunch van 12:00 tot 14:00 uur. Reserveringen kunnen alleen telefonisch worden gemaakt en bij annulering wordt het op prijs gesteld om dit tijdig door te geven. Voor groepen van meer dan 9 personen is er een speciaal menu beschikbaar en wordt er gewerkt met tijdsblokken. Dinerbonnen zijn verkrijgbaar in het restaurant tijdens openingstijden.

Wil je weten wat Bar-Restaurant Villeneuve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bar-Restaurant Villeneuve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bar-Restaurant Villeneuve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bar-Restaurant Villeneuve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bar-Restaurant Villeneuve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bar-Restaurant Villeneuve

Bezoekers bekeken ook