STAN Maastricht

STAN Maastricht is een Restaurant gelegen aan Sphinxcour 8 in Maastricht.

Meer informatie over STAN Maastricht in Maastricht

Bij Stan kun je genieten van de warme voorjaarszon en een lekker drankje op het gezellige terras. Op vrijdag en zaterdag zorgen DJ's voor relaxte vibes. Daarnaast biedt Stan ook High tea, High cocktail en Sunday brunch aan, waarbij je verwend wordt met wereldse hapjes en drankjes. Stan is de perfecte locatie voor groepsdiners, verjaardagsfeesten, babyshowers en zakelijke evenementen. Ze zijn ook op zoek naar personeel voor de keuken, bediening en spoelkeuken. Het restaurant heeft vestigingen in Arnhem, Den Haag en Utrecht, met verschillende openingstijden.

Wil je weten wat STAN Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van STAN Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij STAN Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je STAN Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar STAN Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. STAN Maastricht

Bezoekers bekeken ook