Bistro Croquant

Bistro Croquant is een Restaurant gelegen aan Achter de Molens 15 in Maastricht.

Meer informatie over Bistro Croquant in Maastricht

Bistro Croquant is een eigentijdse bistro in Maastricht waar je ongedwongen en vernieuwend kunt dineren. Het restaurant staat bekend om zijn klassieke en eigentijdse smaken, met eerlijke en pure gerechten en verrassende garnituren. Bij Bistro Croquant staat beleven, genieten en samen proeven centraal. Het menu bestaat uit bijzondere gerechten die in deelbare porties worden gepresenteerd, zodat je kunt genieten van verschillende smaakbelevingen. Het restaurant heeft een score van 5,0/5,0 op Tripadvisor en wordt geprezen om het heerlijke eten en de enthousiaste bediening. Het is een aanrader voor een gezellig avondje uit in Maastricht.

Wil je weten wat Bistro Croquant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro Croquant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro Croquant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro Croquant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bistro Croquant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro Croquant

Bezoekers bekeken ook