Quattro Mori Restaurant Pizzeria

Quattro Mori Restaurant Pizzeria is een Restaurant gelegen aan Hoogbrugstraat 63 in Maastricht.

Meer informatie over Quattro Mori Restaurant Pizzeria in Maastricht

Ristorante Italiano Quattro Mori begon in 1984 als een gespecialiseerd restaurant voor klassieke Italiaanse gerechten. Het restaurant begon met slechts 8 tafels, maar heeft nu ongeveer 40 tafels. Ze bieden een uitgebreid menu met favoriete Italiaanse specialiteiten, zoals verse pizza's, pasta's, soepen en zelfgebakken brood. In de zomer kunnen gasten ook genieten van het terras. Het restaurant biedt ook de mogelijkheid om gerechten telefonisch te bestellen en af te halen. Daarnaast heeft Quattro Mori een uitgebreide wijnkaart met toppers uit verschillende regio's van Italië. Het restaurant is gevestigd aan de Hoogbrugstraat 63 in Maastricht en is elke dag geopend van 17.00 uur tot 22.30 uur, behalve op dinsdag. Reserveringen kunnen telefonisch of per e-mail worden gemaakt.

Wil je weten wat Quattro Mori Restaurant Pizzeria verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Quattro Mori Restaurant Pizzeria of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Quattro Mori Restaurant Pizzeria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Quattro Mori Restaurant Pizzeria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Quattro Mori Restaurant Pizzeria reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Quattro Mori Restaurant Pizzeria

Bezoekers bekeken ook