Oak34

Oak34 is een Restaurant gelegen aan Markt 34 in Maastricht.

Meer informatie over Oak34 in Maastricht

Dit artikel gaat over een restaurant genaamd Smoake(d) in Maastricht. Het restaurant staat bekend om zijn gerijpt vlees en ruime keuze aan wijnen en biersoorten. Het vlees wordt tussen de 4 en 8 weken gerijpt, waardoor het zeer mals en smaakvol is. Het restaurant heeft ook een menukaart met drankjes, lunchgerechten en hoofdgerechten. Reserveren kan via een formulier op de website of telefonisch. Het restaurant is gevestigd op Markt 34 in Maastricht. Het artikel eindigt met informatie over de openingstijden van de keuken en de bar, en contactgegevens van het restaurant.

Wil je weten wat Oak34 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oak34 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oak34? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oak34 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Oak34 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oak34

Bezoekers bekeken ook