Restaurant GrensStube

Restaurant GrensStube is een Restaurant gelegen aan 2e Carabinierslaan 154 in Lanaken.

Meer informatie over Restaurant GrensStube in Lanaken

De Grensstube is een restaurant gelegen aan het randje van Maastricht, vlakbij het Dormio resort. Ze hebben een wekelijkse suggestiekaart met seizoensgebonden gerechten en bieden ook de mogelijkheid om iets te eten dat niet op de menukaart staat. Daarnaast hebben ze een breed assortiment aan speciaalbieren die je kunt genieten tijdens een sportwedstrijd in het proeflokaal of op het terras. Het restaurant is elke dag geopend vanaf 16:00 uur en de keuken sluit om 21:30 uur. Voor feesten en partijen kunnen groepen tot 100 personen bij hen terecht, maar het is wel noodzakelijk om twee weken van tevoren te reserveren.

Wil je weten wat Restaurant GrensStube verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant GrensStube of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant GrensStube? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant GrensStube het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Restaurant GrensStube reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant GrensStube

Bezoekers bekeken ook