De Mini-Grill van Raymound

De Mini-Grill van Raymound is een Restaurant gelegen aan Steegstraat 23 in Maastricht.

Meer informatie over De Mini-Grill van Raymound in Maastricht

Mini Grill van Raymound in Maastricht is een restaurant dat gesloten is van 4 t/m 14 september vanwege vakantie. Ze hebben een menukaart die je kunt bekijken en direct kunt bestellen. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 822 beoordelingen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bestellingen via de website en app krijgen korting van € 2,00 vanaf € 30,00 en afhaalbestellingen krijgen € 2,50 korting vanaf € 30,00. Je kunt ook punten sparen bij elke besteding van € 25,00 en bij 25 punten krijg je € 5 korting. Het is mogelijk om sneller te bestellen via de app voor Android en iOS. Er zijn ook verschillende acties en aanbiedingen beschikbaar. Daarnaast zijn er populaire gerechten zoals Kapsalon, Gyros en Shoarma. Er zijn ook verschillende extra's en sauzen beschikbaar, evenals voorgerechten, Flammkuchen, grote schotels en kleine schotels.

Wil je weten wat De Mini-Grill van Raymound verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Mini-Grill van Raymound of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Mini-Grill van Raymound? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Mini-Grill van Raymound het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar De Mini-Grill van Raymound reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Mini-Grill van Raymound

Bezoekers bekeken ook