Restaurant L'Etoile (onderdeel van het Teaching Hotel Chateau Bethlehem)

Restaurant L'Etoile (onderdeel van het Teaching Hotel Chateau Bethlehem) is een Restaurant gelegen aan Bethlehemweg 2 in Maastricht.

Meer informatie over Restaurant L'Etoile (onderdeel van het Teaching Hotel Chateau Bethlehem) in Maastricht

Het Restaurant L'Étoile is het hart van het kasteelhotel van de hotelschool in Maastricht. Het restaurant biedt hoogwaardige, seizoensgebonden en lokale gerechten en is geopend voor ontbijt, lunch en diner, behalve op zondag. Het interieurconcept is gebaseerd op de historie van het restaurant als collegezaal. Lunch wordt alleen geserveerd in het restaurant of op het terras bij mooi weer. Voor het diner kunt u zelf gerechten kiezen uit het proefschrift. De hotelbar Le Coin heeft een traditionele en stijlvolle inrichting en biedt koffie, drankjes en borrelhapjes. De openingstijden van het restaurant zijn van maandag tot vrijdag van 12:00 tot 14:00 uur en van maandag tot zaterdag van 18:00 tot 21:00 uur. De bar is geopend van maandag tot zaterdag van 9:30 tot 23:00 uur. Het restaurant en de bar zijn gesloten op zondag. Reserveringen kunnen telefonisch worden gemaakt.

Wil je weten wat Restaurant L'Etoile (onderdeel van het Teaching Hotel Chateau Bethlehem) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant L'Etoile (onderdeel van het Teaching Hotel Chateau Bethlehem) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant L'Etoile (onderdeel van het Teaching Hotel Chateau Bethlehem)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant L'Etoile (onderdeel van het Teaching Hotel Chateau Bethlehem) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Restaurant L'Etoile (onderdeel van het Teaching Hotel Chateau Bethlehem) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant L’Etoile (onderdeel van het Teaching Hotel Chateau Bethlehem)

Bezoekers bekeken ook