Mes Amis

Mes Amis is een Restaurant gelegen aan Tongersestraat 5 in Maastricht.

Meer informatie over Mes Amis in Maastricht

Wijnrestaurant Mes Amis heet je van harte welkom in hun familierestaurant waar je kunt genieten van fine dining met Limburgse wijnen. Het concept van het restaurant is eenvoudig: laat je zorgen achter bij de voordeur en geniet van verse streekproducten in combinatie met heerlijke Limburgse wijnen. Voor een totaalbeleving kun je kiezen voor het verrassingsmenu met bijpassende wijnen. Het menu bestaat uit 4 tot 9 gangen en is samengesteld door vinoloog Annaline en chef-kok Patriek. Daarnaast biedt het restaurant ook private dining en is er een wijnwinkel. Het restaurant is gevestigd in Maastricht en is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Wil je weten wat Mes Amis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mes Amis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mes Amis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mes Amis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Mes Amis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mes Amis

Bezoekers bekeken ook